Rörett i Stockholm AB blir en del av den ledande installationsgruppen Currentum. Genom samverkan och synergier inom gruppen ska VVS-bolaget Rörett expandera med Currentum.
– Med Currentum i ryggen är vi redo att ta nästa steg i vår utveckling. Vi ser fram emot att bli ett värdefullt och starkt tillskott till gruppen, Nicklas Strid, vd för Rörett.

Currentum förvärvar Rörett i Stockholm AB och stärker sin närvaro i Stockholm. Rörett grundades 2014 med säte i Årsta och har cirka 30 medarbetare samt en omsättning på 71 miljoner kronor. Genom förvärvet ges Rörett nya förutsättningar för vidare utveckling. 

– En av de främsta anledningarna till att valet föll på Currentum är möjligheterna att utvecklas tillsammans. Vi ser stor potential i de synergieffekter som finns inom koncernen, vilket utgör en lovande väg framåt för oss, säger Nicklas Strid.  

Rörett blir det åttonde Currentumbolaget i huvudstadsområdet och kommer fortsatt att verka självständigt. Totalt består Currentum idag av över 50 ledande installationsbolag i Sverige, Norge och Finland. Gruppen har över 2 000 medarbetare och omsätter cirka 6 miljarder kronor. 

– Det känns bra att välkomna detta fina företag till Currentum. Förvärvet ger oss ett stort kompetenslyft inom rör och förutsättningarna för konstruktiva samarbeten mellan företagen inom gruppen stärks ytterligare, säger Eric Lindqvist, regionansvarig Currentum Stockholm. 


Fr.v.: Eric Lindqvist, regionansvarig Currentum Stockholm, Nicklas Strid, vd Rörett

Fler nyheter

Här kan du läsa fler tidigare artiklar om Currentum.