Elmontörerna Forsberg & CO blir en del av Currentum. Företaget har arbetat med el-tele-installationer i Stockholm sedan 1960-talet och har ett gott anseende i regionen.

 – Elmontörerna Forsberg & CO är ett kompetent gäng med ett starkt renommé. Vi har haft koll på dem en längre tid och är väldigt glada över att de beslutat sig för att ta steget in i Currentum, säger Eric Lindqvist, regionchef Stockholm på Currentum.

Elmontörerna Forsberg & CO:s kundbas utgörs av företag och organisationer ­– däribland stora byggföretag, läkemedelsföretag, fastighetsbolag och verksamheter inom offentlig förvaltning. På bolaget, som omsätter cirka 50 miljoner, arbetar 21 engagerade medarbetare utifrån devisen att leverera i enlighet med kundens önskemål – inom avtalad tid. Detta synsätt har tillgodosett Elmontörerna Forsberg med fina resultat genom åren – och genom att fortsätta verka i denna anda, tillsammans med Currentum, ser bolaget fram emot att växa ytterligare:

– Att bli en del av Currentum är en fantastiskt fin möjlighet för oss. Vi ser fram emot att bidra med vårt kunnande till gruppen och på att bli involverade i intressanta projekt tillsammans med gruppens övriga bolag, säger Nicklas Malmberg, vd på Elmontörerna Forsbergs & CO.

Det samarbete Elmontörerna Forsberg & CO ser fram emot handlar om att samverka med systerbolagen i projekt, men också om att få till bättre avtal, samt att kunna erbjuda sin personal fler utvecklingsmöjligheter. Utöver ett sammansvetsat team med god gemenskap, och gedigen kompetens, hoppas Elmontörerna Forsberg & CO kunna bidra med specialistkunskaper inom nyproduktion:

– Det händer att kollegor i branschen frågar oss hur vi bär oss åt för att lyckas så bra med nyproduktion. Vi har våra knep och ser fram emot att både dela med oss av – och utveckla – vår kompetens tillsammans med resten av bolagen inom Currentum, säger Nicklas Malmberg.

Fler nyheter

Här kan du läsa fler tidigare artiklar om Currentum.