Installationsgruppen Currentum förvärvar Ackduel Installation AB. Det stockholmsbaserade elbolaget arbetar med allt från bygg- och fastighetsbolag till kommuner och privatpersoner.
– Det är glädjande att inleda ett nytt kapitel, som en del av Currentum. Vi ser fram emot att visa vad vi går för och växa tillsammans, säger Stefan Linderholm, vd för Ackduel Installation AB.

Det stockholmsbaserade elbolaget Ackduel Installation AB blir en del av Currentum – installationsgruppen som idag verkar i Sverige, Norge och Finland. Ackduel Installation grundades 1992 och har idag 28 medarbetare samt omsätter ca. 55 miljoner kronor.

– Det är ett naturligt steg för oss att bli en del av Currentum. Vi har fått ett familjärt, pålitligt och seriöst intryck av Currentum. Vi ser fram emot att växa och utvecklas tillsammans i en koncern där medarbetarna får bra möjligheter att utbildas och utvecklas. Dessutom gör Currentum oss starkare inför framtiden, säger Stefan Linderholm, vd för Ackduel Installation AB.

Currentum består av ledande bolag inom installation, som samverkar och kompletterar varandra. Därmed kommer Ackduel Installation AB behålla sitt varumärke och verksamheten kommer fortsätta drivas av nuvarande ledning.

Installationsgruppen Currentum har varit verksamma sedan 2020 och består idag av över 50 bolag i Sverige, Norge och Finland. Gruppen har över 2 000 medarbetare och omsätter ca. 6 miljarder kronor.

– Förvärvet av Ackduel Installation stärker Currentums position i Stockholm ytterligare. Vi är jätteglada att välkomna Ackduel Installation och dess engagerade och kunniga medarbetare in i Currentum, och ser fram emot att ha dem med oss på resan framåt, säger Eric Lindqvist, regionansvarig Currentum Stockholm.

På bild fr.v.: Johan Rust, Entreprenadchef Ackduel Installation AB, Eric Lindqvist, Regionansvarig Currentum Stockholm, Daniel Mickelsson, Servicechef Ackduel Installation AB, Stefan Linderholm, VD Ackduel Installation AB.

Fler nyheter

Här kan du läsa fler tidigare artiklar om Currentum.