Stockholms Styr-Team AB ansluter till installationsgruppen Currentum. Med starka kunder, och en bred kompetens inom både styrinstallationer och SCADA, stärker bolaget Currentums erbjudande inom fastighetsautomation.

– Partnerskapet med Stockholms Styr-Team är helt i linje med vår ambition att bredda vår kompetens, erbjudande och marknadstäckning inom fastighetsautomation, säger Hillevi Skötte, styrelseledamot Currentum.

Stockholms Styr-Team är ett väletablerat bolag med bas i Stockholm, och kommer fortsätta drivas under lokal ledning för att behålla den lokala förankringen. Verksamheten grundades 1999 och tillhandahåller energieffektiva system och kundanpassade lösningar inom styr- och övervakning.

– Med Stockholms Styr-Team i koncernen kan vi erbjuda helhetslösningar i en större del av landet. Deras systemkunniga experter har koll på utvecklingen och den senaste tekniken vilket gör att vi utökar våra tjänster i Stockholmsregionen inom styr och övervakning och energieffektivisering, säger Hillevi Skötte och fortsätter:

– Den breda kompetens vi nu erbjuder våra kunder genom Currentums samlade expertis är vår framtida styrka och kommer vara avgörande för framtida affärer.

Stockholms Styr-Team har idag 16 medarbetare och omsätter årligen cirka 45 miljoner kronor.

– Vi ser fram emot att bli en del av Currentum och tillsammans utveckla ett riktigt starkt erbjudande till våra kunder. Speciellt viktigt är att kunna vara med i den pågående utvecklingen av framtidens tjänster och intelligenta AI-funktioner, som kommer att underlätta både drift och underhåll för våra kunder, säger Johan Edlund, VD för Stockholms Styr-Team AB.

Partnerskapet är en del i Currentums ambition att skapa ett starkt team som erbjuder hållbara och energismarta klimatlösningar.

Fler nyheter

Här kan du läsa fler tidigare artiklar om Currentum.