Installationsgruppen Currentum tar ytterligare kliv i Norgeexpansionen, genom tillträdet av Anders Ettre som regionansvarig. Ettre, som också är vd för Currentumbolaget Randem & Hübert AS, tillträder den 1 maj.

 Installationsgruppen Currentum äntrade den norska marknaden i augusti 2023 och har idag två norska bolag i gruppen: Askim & Mysen Rør AS och Randem & Hübert AS. Nu tar Currentum nästa steg i expansionen genom internrekryteringen av Anders Ettre, som – utöver sitt åtagande som VD för ventilationsbolaget Randem & Hübert – blir regionansvarig i Norge.

– Jag ser med glädje fram emot att vidareutveckla Currentum i Norge. Currentum har vuxit snabbt och det finns en stor potential i Norge, och jag ser fram emot resan som vi har framför oss, säger Anders Ettre.

Anders Ettre började på Randem & Hübert 1991 och har varit med och utvecklat Norges äldsta ventilationsbolag sedan dess.

– Jag har lärt känna Anders som en mycket driftig entreprenör, med ett gott anseende i Norge. Jag är övertygad om att han kommer att ta Currentum framåt i Norge i en snabb takt, säger Klas Larsson, koncernchef för Currentum och fortsätter:
– Detta innebär ett nytt steg i vårt arbete med att etablera oss i Norge och vi förväntar oss att Anders ska sätta Currentum på kartan i den norska installationsbranschen.

Fler nyheter

Här kan du läsa fler tidigare artiklar om Currentum.